Как да поръчам?

В сайта имате възможност да си заявите и закупите стока като ПОТРЕБИТЕЛ. Как става това?
Харесали сте дадена стока от beschbestchoice.com. Тогава следвате стъпките:

1. Кликвате върху бутона КУПИ. В горната лява част, над заявената стока, виждате усмихнато човече и текста (……ИМЕТО НА СТОКАТА) БЕШЕ УСПЕШНО ДОБАВЕН В КОЛИЧКАТА.

2. Ако не желаете да закупите друга стока, преминавате към ПРЕГЛЕД НА КОЛИЧКАТА.

3. Ако желаете и друга стока, се връщате отново в магазина, като след направения избор кликвате отново върху бутона КУПИ. Това продължава докато приключите преглеждането и заявяването за закупуване на всички желани от Вас стоки.

4. След като приключите с пазаруването в сайта, преминавате към ПРЕГЛЕД НА КОЛИЧКАТА и ПРОДЪЛЖАВАНЕ С ПОРЪЧКАТА.

*Друг начин за БЪРЗ преглед на количката- горе в дясно със син цвят е обозначена вашата количка. С един клик върху нея, можете да направите също своя преглед на артикулите, които сте избрали и да продължите нататък.

*При преглед на количката имате възможност да премахнете някои от избраните артикули, които в последствие, непосредствено преди плащането, сте решили, че не желаете да закупите. Тогава от ляво на артикула ще видите „х“ , върху който натискате и вече избраният артикул е изтрит от Вашата КОЛИЧКА.

5. За да си закупите желаната стока от beschbestchoice.com, Вие трябва старателно и точно да си попълните исканите данни – точен адрес, област, регион, пощенски код, имейл, телефонен номер, както и адрес, на който да се достави пратката. Този адрес по Ваше желание може да бъде същият на регистрацията или да посочите друг – на мястото, на което ще се намирате.

* За посочване на ДРУГ АДРЕС- след полето за попълване на вашите данни, има изписано: “ ИЗПРАТИ ДО ДРУГ АДРЕС? “ и до него празно квадратче, което трябва да натиснете, с което поставяте тик и се отваря полето за попълване на ДРУГ АДРЕС.

6. БЕЛЕЖКИ КЪМ ПОРЪЧКАТА
След като сте попълнили Вашия адрес като ПОТРЕБИТЕЛ, най-отдолу, имате възможност в секция „Бележки към поръчката“, да напишете Вашите допълнителни изисквания и пояснения към стоката или нейната доставка.

7. Следва да преминете към плащане и методи на плащане.

7.1 МЕТОДИ НА ПЛАЩАНЕ:

Преди да извършите Вашето плащане трябва да изберете метод . Методите са:

- Директен банков превод;
Наложен платеж;
ePay.bg;
– EasyPay;

7.2 ПЛАЩАНЕ

- След извършване на поръчката, ще получите автоматичен отговор на посочения от Вас електронен адрес – имейл, с което се потвърждава, че поръчка Ви е приета. При необходимост или за допълнително уточняване, ще се търси връзка с Вас по телефона, който сте посочили.
– Със стоката, която сте заявили, Вие ще получите касова бележка и фирмена картичка с датата на изпращане.
– Ако сте направили поръчка и сте избрали метод на плащане – EASYPAY, Вие ще получите Вашия КОД ЗА ПЛАЩАНЕ в касите на easypay.

8.За финализиране на поръчката, след като сте избрали метод на плащане, следва да натиснете бутон ПОРЪЧАЙ, но преди това трябва да сте съгласни с УСЛОВИЯТА на сайта и съответно под бутон ПОРЪЧАЙ, се намира текст: „ПРОЧЕТОХ И СЕ СЪГЛАСЯВАМ С УСЛОВИЯТА НА ПОЛЗВАНЕ„, празно квадратче до текста, което трябва да натиснете, с което се съгласявате с общите условия и можете да направите вашата поръчка.

9. Вече сте поръчали желаната стока и очаквате получаване.